Hindbær cheesecake
145 kcal. pr. stk.
Antal 16 personer
Ingredienser
- 150 gram mandelmel
- 45 gram kokosolie
- 40 gram sukrin-sirup gold
- 1 tsk. vaniljeekstrakt
- 0,25 tsk. salt
Topping
- 225 gram hindbær, dybfrost
- 2 spsk. vand
- 300 gram naturel, flødeost
- 5 spsk. sukring gold, Funksjonell Mat
Sådan gør du
Først bages bunden:
- Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
- Smelt kokosolie og lad det køle af. Det skal være flydende men ikke varmt 🙂
- Bland mandelmel, kokosolie, sukrin, vanilje essens og salt. Smag til om du vil have mere sukrin eller vanilje essens i.
- Fordeles i 16 muffin forme i trykkes kompakt med fugtige fingre. Bages ca. 10 minutter til de er gyldne på toppen.
- Køles HELT af – overdækket i køleskab.
Topping:
- Hæld hindbær og vand i en gryde. Kog op. Når bærrene tør, moses de med gaffel eller dims til kartoffelmos. Tilsæt 0,5 tsk. stevia og sukrin melis.
- Lad dem koge al væsken af, så du står tilbage med noget som minder om syltetøj.
- Lad massen køle HELT af i køleskab.
- Når hindbærmassen er kold, røres den sammen med flødeost. Smag eventuelt til med stevia. Men pas på.. Bunden er OGSÅ sød 🙂
- ENJOY!
Noter
OBS!
Cheesecaken er fryseegnet – dog kan bunden blive lidt blød, men det har ingen effekt på smagen.