Go Back
Opskrift: Hindbær cheesecake

Hindbær cheesecake

145 kcal. pr. stk.
Antal 16 personer

Ingredienser
  

  • 150 gram mandelmel
  • 45 gram kokosolie
  • 40 gram sukrin-sirup gold
  • 1 tsk. vaniljeekstrakt
  • 0,25 tsk. salt

Topping

  • 225 gram hindbær, dybfrost
  • 2 spsk. vand
  • 300 gram naturel, flødeost
  • 5 spsk. sukring gold, Funksjonell Mat

Sådan gør du
 

Først bages bunden:

  • Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  • Smelt kokosolie og lad det køle af. Det skal være flydende men ikke varmt :-)
  • Bland mandelmel, kokosolie, sukrin, vanilje essens og salt. Smag til om du vil have mere sukrin eller vanilje essens i.
  • Fordeles i 16 muffin forme i trykkes kompakt med fugtige fingre. Bages ca. 10 minutter til de er gyldne på toppen.
  • Køles HELT af - overdækket i køleskab.

Topping:

  • Hæld hindbær og vand i en gryde. Kog op. Når bærrene tør, moses de med gaffel eller dims til kartoffelmos. Tilsæt 0,5 tsk. stevia og sukrin melis.
  • Lad dem koge al væsken af, så du står tilbage med noget som minder om syltetøj.
  • Lad massen køle HELT af i køleskab.
  • Når hindbærmassen er kold, røres den sammen med flødeost. Smag eventuelt til med stevia. Men pas på.. Bunden er OGSÅ sød :-)
  • ENJOY!

Noter

OBS!
Cheesecaken er fryseegnet - dog kan bunden blive lidt blød, men det har ingen effekt på smagen.