Vafler – sukker og glutenfri
131 kcal. pr. portion
Antal 4 personer
Ingredienser
- 3 stk. mellemstore æg
- 3 spsk. græsk yoghurt, 10%
- 1 dl. vand
- 5 spsk. pofiber, Semper
- 3 spsk. mandelmel
- 1-2 tsk. vaniljepulver
- 1/8 tsk. himalayasalt
- 1 tsk. bagepulver
- 5-10 dråber setvia, flydende
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 200 grader. (jeg har silikoneforme – det er SÅ nemt at styre i forhold til vaffeljern 😉 )
- I en skål piskes æg, græsk yoghurt og vand.
- Tilsæt de resterende ingredienser og pisk grundigt sammen. Lad det trække i 5 minutter.
- Med et decilitermål (så det tykke i bunden også kommer med) fordeles dejen i en silikoneform med 4 rum. (fungerer muligvis med vaffeljern?)
- Bages i 15 minutter. Eller til de er gyldne på toppen.
- Enjoy!
Noter
Tip!
Server med sukrin sirup.