Opskrifter

Vafler – sukker og glutenfri
Opskrift: Vafler - sukker og glutenfri

Vafler – sukker og glutenfri

131 kcal. pr. portion
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 3 stk. mellemstore æg
  • 3 spsk. græsk yoghurt, 10%
  • 1 dl. vand
  • 5 spsk. pofiber, Semper
  • 3 spsk. mandelmel
  • 1-2 tsk. vaniljepulver
  • 1/8 tsk. himalayasalt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 5-10 dråber setvia, flydende

Sådan gør du
 

  • Forvarm ovnen til 200 grader. (jeg har silikoneforme – det er SÅ nemt at styre i forhold til vaffeljern 😉 )
  • I en skål piskes æg, græsk yoghurt og vand.
  • Tilsæt de resterende ingredienser og pisk grundigt sammen. Lad det trække i 5 minutter.
  • Med et decilitermål (så det tykke i bunden også kommer med) fordeles dejen i en silikoneform med 4 rum. (fungerer muligvis med vaffeljern?)
  • Bages i 15 minutter. Eller til de er gyldne på toppen.
  • Enjoy!

Noter

Tip!
Server med sukrin sirup.
Kom godt i gang

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.