Honningglaseret kylling med ‘mac’n’cheese
515 kcal. pr. portion
Antal 4 personer
Ingredienser
- 600 gram kyllinge inderfilet
- 0,5 spsk. røget paprika
- 2 tsk. hvidløgspulver
- 2 tsk. løgpulver
- 2 tsk. olivenolie
- 1 spsk. flydende honning
- 1 spsk. worcestershire sauce
'Mac'n'cheese
- 150 gram buko, naturel, flødeost
- 50 gram cheddar, revet, 34%
- 4 tsk. sriracha chili sauce
- 1 stk. stort hoved blomkål, små buketter
- 130 gram penne, fuldkornspasta
Sådan gør du
- Bland krydderier og olie i en pose – tilsæt kylling i tern og bland godt. Lad evt. marinere natten over, men min. 10 minutter.
- (Honning og worchestershire sauce tilsættes først til sidst)
- Kog pasta.
- Damp blomkålsbuketter så de er møre, men har lidt bid. HUSK salt 😉
- I en pande kommer du flødeost, cheddar, blomkål, pasta og sriracha sauce. Tilsæt evt. pastavand hvis det er for tykt (jeg tilsatte ½ dl.). Smag til med salt og peber.
- Imens steges kylling 8-10 minutter. Når de er stegt tilsættes honning og worchestershire sauce.
Noter
Hvis der preppes til 5 portioner frokost er der ca. 412 kcal. pr. portion og 37,2 gram protein.
Hvis der preppes til 4 portioner frokost/aftensmad er der ca. 515 kcal. pr. portion og 46 gram protein.
Frysegnet.