Opskrifter

Honningglaseret kylling med ‘mac’n’cheese
Opskrift: honningglaseret kylling med 'mac'n'cheese

Honningglaseret kylling med ‘mac’n’cheese

515 kcal. pr. portion
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 600 gram kyllinge inderfilet
  • 0,5 spsk. røget paprika
  • 2 tsk. hvidløgspulver
  • 2 tsk. løgpulver
  • 2 tsk. olivenolie
  • 1 spsk. flydende honning
  • 1 spsk. worcestershire sauce

'Mac'n'cheese

  • 150 gram buko, naturel, flødeost
  • 50 gram cheddar, revet, 34%
  • 4 tsk. sriracha chili sauce
  • 1 stk. stort hoved blomkål, små buketter
  • 130 gram penne, fuldkornspasta

Sådan gør du
 

  • Bland krydderier og olie i en pose – tilsæt kylling i tern og bland godt. Lad evt. marinere natten over, men min. 10 minutter.
  • (Honning og worchestershire sauce tilsættes først til sidst)
  • Kog pasta.
  • Damp blomkålsbuketter så de er møre, men har lidt bid. HUSK salt 😉
  • I en pande kommer du flødeost, cheddar, blomkål, pasta og sriracha sauce. Tilsæt evt. pastavand hvis det er for tykt (jeg tilsatte ½ dl.). Smag til med salt og peber.
  • Imens steges kylling 8-10 minutter. Når de er stegt tilsættes honning og worchestershire sauce.

Noter

Hvis der preppes til 5 portioner frokost er der ca. 412 kcal. pr. portion og 37,2 gram protein.
Hvis der preppes til 4 portioner frokost/aftensmad er der ca. 515 kcal. pr. portion og 46 gram protein.
Frysegnet.
Kom godt i gang

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.