Opskrifter

Chowder med laks og majs
Opskrift: Chowder med laks og majs

Chowder med laks og majs

609 kcal. pr. portion
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 225 gram laks
  • 1 stk. peberfrugt, grøn
  • 1 stk. stort fed hvidløg
  • 2 spsk. smør
  • ½ l. vand tilsat 2 hønsebouillonterninger
  • 300 gram små kartofler
  • 200 gram gulerod
  • 300 gram majs, kerner, dybfrost
  • 2,5 dl. fløde 38%, piskefløde
  • 2,5 dl. mælk, 0,5%, Arla
  • Himalayasalt
  • Friskkværnet peber
  • 0,5 tsk. dild, tørret

Sådan gør du
 

  • I en stor gryde smeltes smør. Ved lav varme/mellem varme steges hvidløg og grøn peber et par minutter.
  • Tilsæt vand og 2 hønsebouillonterninger, halverede små kartofler, gulerødder (halverede og i skiver), salt, peber og dild. Få chowderen i kog.
  • Reducer varmen så det blot simrer. Låg på og lad det simre 30 minutter eller indtil grøntsagerne er næsten møre.
  • Tilsæt nu majs, fløde og laks (skåret i ca. 1,5×1,5 cm. stykker). Rør rundt. Lad chowderen simre i 15 minutter. Rør forsigtigt rundt undervejs.
Kom godt i gang

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.