Broccoli salat med rygeost
309 kcal.
Samlet tid 25 minutter min
Antal 4 personer
Ingredienser
- 2 mellem broccoli
- 250 gram cherrytomat, i kvarte
- 1 stk. mellem agurk, skæres i tern
- 5 stk. små forårsløg
- 10 stk. radiser, i skiver
Dilddressing
- 2 potter dild
- 2,5 dl. græsk yoghurt, 10%
- 125 gram A38, naturel, 0,5%, Arla
- 2 spsk. mayonnaise, Hellmann's
- 1 tsk. citronsaft, friskpresset
- 200 gram rygeost, 10% fedt
- Himalayasalt
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Skær broccoli i buketter. Hæld kogende vand på broccoli i en skål. Vent nogle få sekunder og hæld vandet fra. Hæld kold vand på, for at stoppe kogeprocessen.
- Skyl og klargør tomater, agurk, forårsløg og radiser.
- Skær dem i mundrette bidder, og sæt til side, mens du laver dressing.
- Pisk i en stor skål, rygeost, græsk yoghurt, A38 og mayonnaise til en ensartet masse. Tilsæt hakket dild. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Vend det hele forsigtigt sammen med en ske.
- Servér med det samme, eller sæt på køl til den skal bruges.
- Servér med et lækkert stykke kød eller fisk.
Noter
Tip!
Rygeost er en kilde til flere B-vitaminer, som hjælper din krop med at omdanne måltidet til energi. Samtidig er rygeost en god kilde til mineralerne kalk, kalium og fosfor, som styrker dine knogler.