Klargør kartofler i tern og små blomkålsbuketter i hver deres skål. Fordel olivenolien halv af hver i de to skåle. Tilsæt ½ tsk. af alle krydderierne (undtaget purløg) til HVER skål. Rør rundt i skålene.
Kartofler tilsættes et fad og bages i en forvarmet ovn på 220 grader. Efter ca. 10-15 minutter tilføres blomkål og der bages yderligere ca. 10 minutter til både kartofler og blomkål er møre.
På en pande steges oksekød med worchestersauce samt 1 tsk. af hver af alle krydderierne. Når det er mixet og kødet begynder at brune, tilsættes finthakket løg. Gennemsteg.
Herefter klargøres æg. Pisk 6 æg. Steg på lav varme under konstant omrøring til de er klar. Tilsæt først salt EFTER de er færdige.
Nu er du klar til at pakke dine burritos. Vej evt. af hvis du finder det nødvendigt. Her vejer du fx. dit kød tilberedt. Deler med 6 og tilfører den beregnede mængde på dine burritos. Fordel kartofler/blomkål, lød og æg.
Riv lagret cheddar (LANGT bedst) og fordel 25 gram pr. burrito.
Drys lidt sriracha dressing og purløg.
Rul dine burritos stramt, steg dem på en pande og/eller gem resten i køleskabet/fryseren.
EKSTRA: Optø i køleskab og varm dem i mikroovn eller bag i ovnen 200 grader ca. 10-12 minutter. Easy peasy! Servér med 150 gram gnavegrønt.