Kylling og spidskål i foliepakke
522 kcal. pr. portion
Antal 4 personer
Ingredienser
- 400 gram kyllinge brystfilet
- 250 gram cherrytomat
- 1 stk. mellem hoved spidskål
- 1 stk. mellem løg, rå
- 100 gram bacon, i tern
- 50 gram smør, saltet
- 25 gram olivenolie, ekstra jomfru
- 3 stk. mellem fed hvidløg
- 0,5 dl. persille, hakket
- Himalayasalt
- Friskkværnet peber
- 100 gram cheddar, lagret
Dressing
- 6 spsk. græsk yoghurt, 10%
- 6 spsk. A38, naturel 0,5%, øko
- Himalayasalt
- Friskkværnet peber
- Chiliflager
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Steg bacon sprødt ved middel-høj varme på en pande. Tilsæt hakket løg og steg det ved middel varme til de er klare. Læg på fedtsugende papir.
- Snit kål og halver cherrytomater.
- Læg – relativt store – stykker folie på bordet.
- Spidskål lægges i bunden, rå kylling på og derpå cherrytomater.
- Form nu folien en smule. Skal være store nok til at lave en form for telt.
- Smelt smør og olie. Tilsæt presset/revet hvidløg, hakket persille, salt og peber. Hæld over din kylling.
- Riv cheddar og læg ovenpå kylling.
- Top med den stegte bacon/løg.
- Pak dit telt 🙂
- Sæt i ovnen 30-40 minutter – mine fik 40 og smeltede fra hinanden! Saftig og lækker.
- Rør A38 og yoghurt sammen, smag til med chiliflager, salt og peber.
- Åbn "teltet" og giv det lidt grill, så osten tager farve – mine fik 5 minutter.
- ENJOY!