Chokoladekage
182 kcal.
Antal 16 personer
Ingredienser
- 200 gram smør
- 100 gram mørk chokolade, 70%
- 1 dl. mandelmel
- 5 spsk. kakao, Coop
- 1 tsk. bagepulver
- 1,5 dl. sukrin Gold
- 4 stk. m/l æg
- 2 spsk. kokosmel
- 1 spsk. pofiber, Semper
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland mandelmel, 3 spsk. kakao, kokosmel og bagepulver i en skål.
- Smelt smør sammen med sukrin Gold og 2 spsk. kakao. Det skal være en flydende og homogen masse.
- Pisk æg i en separat skål.
- Lidt ad gangen tilføres smør/kakao blandingen til æg og der piskes konstant med el-mixer.
- Derefter tilsættes tørvarerne lidt ad gangen. Piske Piske Piske 🙂
- Læg bagepapir i bunden af en springform. Smør kanterne med smør. Hæld kageblandingen i din springform. Bages ca. 20 minutter.
- Lad den køle af.
- NYD – med sukkerfri vaniljeis, flødeskum, bær eller som den er 🙂